maanantai 12. syyskuuta 2011

Lomalla

Tämä viikko on itselle...., ihan oikeasti, äiti hoitaa itseänsä ja vie lapsen päiväkotiin ;),
ohjelmassa on kampaajalla käynti, hierontaa, meikkausopastusta ja kahviloissa istumista,
ja jotain uusia vaatteitakin tarvitsisin. Ohjelmassa on myös kaappien siivousta, vanhojen tavaroiden vieminen kirppikselle ja vaikka hieman leipomista ja juu, sallittakoon myös muutama vapaapäivä Inkalle. Erityislapsen äitiys vaatii hieman enemmän, ainakin meidän Inka on niin äidin perään, ettei oikein muiden hoito iltaisin tai viikonloppuisin käy, ei edes sisarusten. Tässä vanhemmat sitten ovat kiinni melkein 24/7 ja yleensä tietysti äiti. No onneksi pikku pirpana jaksaa ilollaan kaikki hyvälle päälle.

Rentoutukseen käy myös pianon soitto, tässä pitkäaikainen haaveeni, joka vihdoin toteutui, kun keskimmäinen tyttäristä oli sitä kinunnut useamman vuoden. No on se hyvä hankinta ja kyllä ne omatkin sormet vielä taipuu....


4 kommenttia:

 1. JEE! Et mitään kertonut! Haluisin kans niin kovasti pianotunneille ja oppia soittamaan, varmasti hyvä harrastus Annille! :D

  VastaaPoista
 2. Kuulostaapa ihanalle! Nyt vaan hyvällä omallatunnolla nautit ja rentoudut. Ja hyvä mieli tulee myös siivoamisesta ja siitä kun saa vanhoja tavaroita kiertoon. Itselleni tällä hetkellä on luxusta kun pääsee yksin saunaan ;)

  Inka onkin kehittynyt ihan huimasti, minulla on tässä ollut blogitaukoa ja monta päivitystä on mennyt ohi. Mukavaa syksyä teidän perheelle!

  VastaaPoista
 3. Upea ruusut, eikä musta pianokaan hassumpi ole. Kun siihen lisää vielä loman ja syksyn kuulauden, niin hetki unelmaa on valmis.

  VastaaPoista
 4. Tää viikko menee niin nopeasti että hui....
  Anniina, Iloisia hetkiä teille sinne Vauvan hoitoon!
  t. Minsku

  VastaaPoista