sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Rentoutumishetki

Aina välillä tulee mietittyä blogin järkevyyttä ja sitä että miksi käyttää pieniä kullanarvoisia hetkiä tähän. Alkuun ajatus oli tuoda positiivisia asioita Down-lapsista esiin, koska sitä ennen en oikeastaan tällaisia löytänyt. Nyt blogit ovat yleistyneet ja meitäkin on monta, jotka pitävät "päiväkirjaa" Down-lapsista. Samoin ulkomailta löytyy valtavasti blogeja Down-lapsista. Facebookista löytyy mm.ulkomainen sivusto Down Syndrome Blogs, josta löytyy jatkuvasti uusia blogeja Down-lapsista.

Blogi taitaa olla minulle ennen kaikkea harrastus, minusta on kiva ottaa kauniita kuvia ja valokuvaamiseen voisi vaikka perehtyä vähän lisääkin. Toki yhä minusta on kiva myös kertoa Inkasta ja Inkan kehityksestä. Erityisesti toivon antavani tukea uusille Down-lasten vanhemmille ja antavan valon pilkahduksen elämään ja tietysti myös antaa muille kuvaa minkälaisia nämä Down-kummajaiset ovat. Joskus tuntuu siltä, kuin aiheesta voisi kirjoittaa vaikka kirjan, mutta kello kun tikittää aina eteenpäin ja muutakin on ehdittävä....

siis niihin rentoutumishetkiin.....
se on tietenkin tämä blogi

ja kahvihetket herkkujen kera

Ystävältäni sain lahjaksi ihania suklaita, kaikki jotenkin aina tietävät niin makuni :)


Nigellan ruokakirjasta on testattu cheddarjuusto risotto ja tämä karhunvatukkapaistos. Karhunvatukoiden asemasta laitoin vadelmia ja mustikoita ja mantelilastujen asemasta kokonaisia manteleita ja tuli mahdottoman hyvää ja seuraksi jäätelöä. Päällistä voi tehdä vaikka kaksinkertaisen määrän, jos siltä tuntuu1 kommentti:

  1. Ihana :) Herkullisia kuvia!
    Niin itekin mietin mikä tässä bloggailussa koukuttaa , mutta ehkä kun se tuntuu niin omalle jutulle ja on innostavaa lukea muiden blogeja ja kivaa kun saa muita innostumaan omista jutuista. Laitoin iphoneen blogger sovelluksen jolla voi laittaa phonella otettuja kuvia vaikka heti blogiin :)

    VastaaPoista